Logga in

Inspiration

Alla miljöer kan förvandlas till en kraftfull och effektiv kreativ yta för tankar, idéer och inspiration.

I hemmet är det mesta mer avkopplande och våra hem har just funktionen att ge oss bekvämlighet och avkoppling. Men hur många gånger har du inte febrilt letat efter penna och papper för att anteckna något viktigt? Du behöver inte leta längre!

Kontor

När ni funderar över produktivitet finns det många faktorer att ta hänsyn till i arbetsmiljön. Underlättande av kommunikation står överst på listan. Tänk om hela arbetsgruppen kunde dela och diskutera arbetet mer naturligt än nånsin tidigare? Ökad produktivitet på kontoret har aldrig tidigare varit så tydlig som när den gemensamma whiteboarden ger utrymme för samarbete och kreativitet inom gruppen. Uppmuntra till idéutveckling och gemensamma projekt där whiteboarden ger idéerna möjlighet att ta form och kan ta ditt företag mot nya mål!

Skola

En skola med moderna whiteboards? Writeyboard ger många förbättringar för både lärare och elever. Och eftersom det är på krittavlor och whiteboards du vill att elevernas koncentration ska stanna så länge som möjligt, vill vi börja med att berätta att WriteyBoard har den moderna whiteboarden ni behöver för att ge lärandet det rätta förutsättningarna. Barn, tonåringar och vuxna kan alla delta i visualiserande exempel och idéskapande under lektionstid. Valmöjligheterna för lärandemiljöerna har förnyats och förbättrats sen den "traditionella" whiteboarden.

Hem

En kärleksfull hälsning till din partner, en kom ihåg-anteckning eller motiverande ord till barnen, möjligheterna är oändliga. Barn vill gärna ha speciella platser för sig själva, för sina leksaker och seriehjältar där deras obegränsade fantasi får användas fritt i lek och kreativitet. Det är just vad ett idealiskt lekrum ger dina barn, en fristad för deras kreativa sinnen. I ett lekrum kan barn utforska sin förmåga och utmana sina begränsningar. Varför då inte stödja dem med den perfekta saken för att vidga sina kreativa vyer. En WriteyBoard är inte som vilken whiteboard som helst.

Hem