Logga in

Blogg

WriteyDesk - Golvet knarrar, tankarna svävar, återvinna whiteboards - Europapremiär

Golvet knarrar när jag smyger mot sovrummet för att inte väcka barnen i den gamla villan i Mönsterås.

Tankarna svävar iväg, offert till skolan klar, väntar nu med spänning på att höra tillbaka från skolan, denna väntan..! Leverans av nya skrivborden på väg, måste ta tag i att tapetsera det sista i hallen också. Drygt ett halvår sen flytten från Stockholm, måste bli klar.

Sängen omsluter mig som ett moln av värme och mitt grubblande övergår till drömmen. Den där drömmen som ständigt återkommer till mig.

Alla gamla whiteboards återvinns och hela väggar rollas med Writeyboard whiteboardfärg. Rollerna målar stora drag i vartenda kontor i hela Europa. Ingen ska behöva dras med möten utan rum för kreativitet. 

 

Mer info

Ögonen slås upp 5 minuter innan klockan ringer, 04:40, dags att sätta igång, till kontoret och packa allt som ska med till Stockholm, som ska presenteras under dagen. Otroligt spänd, möten bokade med tre, potentiella nya återförsäljare.

Behöver inte säga hur roligt det vore att komma ut i ytterligare en butik, och två butikskedjor - va?

Så pepp nu!

Måtte jag få upp tapeten innan det bär av till Stockholm igen, mycket måsten nu men samtidigt väldigt roligt. Vi har fått möjligheten att göra villan precis som vi vill ha den, och det blir riktigt bra.

Mycket som händer med WriteyBoard nu, vilket självklart är både spännande och roligt. Att ha flera bollar i luften ger en ändå energi någonstans, energi att orka med trots motgångar man möts av, trots de otaliga timmar per dygn man arbetar; Svenska marknaden och övriga Europa dagtid, och med WriteyBoard Corporate nattetid.

Förmodar det är detta som kallas entreprenörskap. Det ger i varje fall mig massa energi, och jag älskar det!

 

Om bara någon vecka bär det återigen av mot hufvudstaden, WriteyDesk ska presenteras för första gången! Och under Sthlm Furniture week dessutom.

Man har skapat ett kreativt kontor i ett garage på Grev Turegatan där vi har fått möjlighet att medverka med WriteyBoard som en del av inredningen.

Här kommer innovativa och kreativa lösningar på whiteboard presenteras, man kommer även kunna hitta väggar målade med whiteboardfärg.

Det bästa av allt är att alla besökarna kommer ha möjligheten att testa två av världens första WriteyDesk! 

 

Om någon av er vill läsa mer om hur man kan använda WriteyDesk i vardagen som företagare så har jag skrivit om det HÄR.

 

Writeyboard är för entreprenörer som vågar tänka stort, och högt - Nu kör vi!

/

Christian

 

 

« Back to Blog

Återförsäljare, Europapremiär, Ny produkt, Sthlm Furniture week, Stockholm furniture fair, Stockholm furniture week, Whiteboard, Writeyboards

← Next Post Previous Post →

Hem